شاخص بورس تهران با یک هزار و ۶۲۹ واحد کاهش مواجه شد

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان آخرین روز معاملاتی هفته با یکهزار و ۶۲۹ واحد به ۲ میلیون و ۲۱۰ هزار و ۲۲۷ واحد رسید.

به گزارش اگزیم نیوز، بورس اوراق بهادار تهران که در روزهای گذشته این هفته روند رو به رشد به خود گرفته بود، امروز با کاهش مواجه شد. شاخص هموزن نیز امروز با ۱۵۳۴ واحد کاهش به رقم ۷۶۱ هزار و ۳۶۳ واحد رسید.

ارزش بازار در بورس تهران به بیش از ۷ میلیون و ۷۱۵ هزار میلیارد تومان رسید. معامله‌گران امروز بیش از ۱۰ میلیارد سهام و اوراق مالی در قالب ۳۷۰ هزار فقره معامله و به ارزش ۷۱۳۰ میلیارد تومان داد و ستد کردند.

همه شاخص‌های بورس امروز کاهشی شدند، اما میزان کاهش زیر یک درصد بود. شاخص کل و شاخص قیمت در بورس با معیار وزنی ـ ارزشی نسبت به روز گذشته ۷ صدم درصد کاهش یافتند. این دو شاخص با معیار هموزن ۲ دهم درصد افت کردند. شاخص آزاد شناور ۹ صدم درصد کاهش یافت. شاخص بازار اول بورس یک دهم درصد افت کرد و شاخص بازار دوم بورس ۴ صدم درصد کاهش یافت.

امروز نمادهای پتروشیمی خلیج فارس، فجر انرژی خلیج فارس و ملی مس به ترتیب بیشترین اثر افزایشی در شاخص بورس را داشتند و نمادهای هلدینگ نفت و گاز و پتروشیمی تامین، فولاد مبارکه، کشتیرانی و گروه بهمن بیشترین اثر کاهشی در شاخص بورس را از خود به‌جای گذاشتند.

در فرابورس ایران هم شاخص کل در پایان معاملات آخرین روز معاملاتی هفته ۵۹ واحد عقب نشسته و در رقم ۲۶ هزار و ۵۷۹ باقی ماند. ارزش بازار اول و دوم فرابورس به یک میلیون و ۴۶۰ هزار میلیارد تومان رسید. ارزش بازار پایه فرابورس ۳۹۶ هزار میلیارد تومان شد. معامله‌گران امروز بیش از ۴.۷ میلیارد سهام و اوراق مالی در قالب ۱۹۴ هزار معامله و به ارزش ۵۰۸۲ میلیارد تومان دادوستد کردند.

همه شاخص‌های فرابورس هم امروز قرمز شده ولی زیر یک درصد کاهش یافتند. شاخص کل و شاخص قیمت فرابورس ۲۲ صدم درصد کاهش یافت. این دو شاخص با معیار هموزن ۱۱ صدم درصد افت کردند. شاخص بازار اول فرابورس ۲۷ صدم درصد کاهش یافت و شاخص بازار دوم فرابورس ۲ دهم درصد افت کرد.

امروز نمادهای ایران خودرو دیزل، برق عسلویه مپنا و صنعتی مینو بیشترین اثر افزایشی بر شاخص فرابورس را داشتند و نمادهای بیمه پاسارگاد، پتروشیمی زاگرس، بانک گردشگری و تامین سرمایه دماوند بیشترین اثر کاهشی بر شاخص فرابورس را از خود به‌جای گذاشتند.

برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام عمرانی که از سیاست‌های مهم دولت است، می‌توان از بازار سرمایه تامین مالی انجام داد و به این طریق منابع بخش خصوصی و عمومی را می‌توان با منابع دولتی اهرم کرد و پروژه‌های نیمه تمام را تکمیل کرد. بازار سرمایه ابزاری برای تامین مالی و افزایش پس‌انداز ملی به‌شمار می‌رود.

کد خبر 69969

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 15 =